Aranacak Kelime :  
  Tüm Reyonlar

  Fırsat Ürünü
Atak Oyunun İki Dehası: Alyehin ve Tal

Fiyatı : 13,89 YTL +KDV
İndirimli : 13,50 TL KDV Dahil

 
  Güncel Haberler

Lajos Portisch'ten: 'İspanyol Sırlarım'

Yayın hazırlıklarımıza devam ediyoruz: 39. kitabımız Macar büyükusta Lajos Portisch'in açılış fikirlerini paylaştığı 'İspanyol Sırlarım' olacak. Önemli yapıtın kısa tanıtımına geçmeden önce, yazardan söz etmek yerinde olacaktır.


Bir oyuncu düşünün... Güçlü bir satranç ülkesi olan Macaristan'da 9 defa şampiyon olmuş, 1962-1995 yılları arasında düzenlenen 12 Bölgelerarası Turnuvası'nın tamamına katılmış, 8 defa Adaylar Döngüsü'nde oynamış. Karpov'un Unvan Maçı'nda sekundantı olmuş. İşte Lajos Portisch satranç dünyasında böyle büyük bir isim...


'Macar Botvinnik' lakabıyla da anılan Portisch 2005 yılında ülkemize gelip deneyimlerini daha sonraki yıllarda başarılı olmuş genç usta adaylarıyla paylaşmıştı.


Lajos Portisch sırlarını paylaştığını belirttiği kitabında İspanyol Açılışı karşısında ana olarak siyah taşlarla kullanılabilecek etkili bir repertuvar sunmayı amaç edinmiş. 80 analizli oyunda, hem Siyah hem de Beyazın dikkat etmesi gereken temel noktalar vurgulanırken, okurlar için konuyu daha da zevkli kılacak anekdotlar okurlara sunulmuştur.

  

Analiz Yayıncılık'ın 39. satranç kitabı olan 'İspanyol Sırlarım', ülkemizin Satrançsever dergisi yazarlarından, tecrübeli satranççı Görkem Sivri tarafından dilimize kazandırıldı. 


İspanyol Sırlarım çok yakında satrançseverlerle buluşacak.



 
  Alışveriş Sepeti
Alışveriş sepetinize henüz ürün eklememişsiniz.

  Üye Girişi

  Güncel Haberler

  Anket
Bir sonraki kitabımızın içeriği ne olmalı?
Açılış
Oyunortası - Strateji
Oyunsonu
Oyun Koleksiyonu
Taktik - Soru

Company : ANALİZ YAYINCILIK
End Date : 01.04.2019
URL : https://www.satrancdukkanim.com/
Address : 1789 Sokak No: 9/A Bostanlı
Telephone : +90 232 330 16 56 / +90 536 357 31 56 / +90 532 574 88 73
Email Contact : info@satrancdukkanim.com
 

The following information has been self-reported by the entity to which it relates for the purpose of assignment of a unique identifier (CUI). The information has not been verified nor has the entity been authenticated, credentialed, verified, or investigated in any way.


Sitemizde kullanılan resimler, metinler ve diğer tüm içeriklerin telif hakları firmamıza aittir. Bu sitede yer alan içerikler, firmamızın izni olmadan basılı veya elektronik bir ortamda kesinlikle izinsiz olarak kullanılamaz ve çoğaltılamaz.
Bu sitede, Kolaymağaza™ Profesyonel E Ticaret Sistemi altyapısı kullanılmaktadır.