Aranacak Kelime :  
  Tüm Reyonlar

  Fırsat Ürünü
Mat Ansiklopedisi - 2

Fiyatı : 27,00 TL

 
  Güncel Haberler

Ücretsiz Kitap: Satranca İlk Adım
Satrançsever dergisindeki makalelerinden, Emanuel Lasker ve 4 Taş kitaplarından tanıdığımız, değerli yazarlardan Görkem Sivri, evlerimizde çokça vakit geçirdiğimiz bu zor günlerde satranca merak duyanlar için harika bir çalışmasını paylaşıyor: Satranca İlk Adım - Kendi kendine satranç öğrenme kılavuzu.



Ücretsiz olarak sunulan, 128 sayfalık bu kapsamlı eser kaynak belirtilmek kaydıyla özgürce paylaşılabilir ancak yazarın yazılı izni alınmadan değiştirilemez ve ticari amaçla kullanılamaz. (© Görkem Sivri)

Bugüne kadar ülkemizde satranç yazınının gelişmesine yönelik yaptığı çalışmalardan dolayı Analiz Satranç olarak Sevgili Görkem Sivri’ye çok teşekkür ediyoruz.

Satranca İlk Adım kitabını indirmek için linki tıklayabilirsiniz!


Yazar Hakkında:
Görkem Sivri yirmi yıldan uzun süredir oyuncu, antrenör ve yazar olarak satrancın içinde yer almaktadır. Daha önce Satrançsever dergisinde yazarlık yapmış olmanın yanı sıra, dilimize iki satranç kitabı çevirmiştir (Satrancı Hamle Hamle Anlamak, İspanyol Sırlarım). Önceki kitapları Emanuel Lasker ve 4 Taş Analiz Yayıncılık tarafından basılmıştır. Zamanının çoğunu İstanbul ve İzmir’de geçirmektedir.


Yazarla iletişime geçebilmek için: gorkem@sivri.ist



 
  Alışveriş Sepeti
Alışveriş sepetinize henüz ürün eklememişsiniz.

  Üye Girişi

  Güncel Haberler

  Anket
Bir sonraki kitabımızın içeriği ne olmalı?
Açılış
Oyunortası - Strateji
Oyunsonu
Oyun Koleksiyonu
Taktik - Soru

Company : ANALİZ YAYINCILIK
End Date : 19.4.2021
URL : https://www.satrancdukkanim.com/
Address : 2013/1 Sokak No:2 Ege Apartmanı Daire:10 Bostanlı
Telephone : +90 536 357 31 56 / +90 534 229 35 00
Email Contact : info@satrancdukkanim.com
 

The following information has been self-reported by the entity to which it relates for the purpose of assignment of a unique identifier (CUI). The information has not been verified nor has the entity been authenticated, credentialed, verified, or investigated in any way.


Sitemizde kullanılan resimler, metinler ve diğer tüm içeriklerin telif hakları firmamıza aittir. Bu sitede yer alan içerikler, firmamızın izni olmadan basılı veya elektronik bir ortamda kesinlikle izinsiz olarak kullanılamaz ve çoğaltılamaz.
Bu sitede, Kolaymağaza™ Profesyonel E Ticaret Sistemi altyapısı kullanılmaktadır.