Aranacak Kelime :  

  Tüm Reyonlar

  Kitaplar

  Fırsat Ürünü

 
  Satrançta Ustalık Kursu Özellikleri

Neredeyim ? : Kitaplar   /   Oyunortası - Strateji   /   Satranç Okulu


Resimi büyütmek için tıklayınız.
  
 
Satrançta Ustalık Kursu
Yayınevi : Satranç Okulu
1- ISBN: : 978-605-245-412-1
2- Yazar: : FM Selim Gürcan
3- Boyut: : 17 cm x 24 cm
4- Sayfa Sayısı: : 208 sayfa
Fiyatı : 26,00 TL KDV Dahil

Adet
Bu kitap 1300 - 1800 UKD arasında olup da bir türlü istediği sıçramayı yapamayan oyuncular için yazılmıştır. Kitapta  ilk kez dile getirilen “5 Madde Yöntemi” ve “Basma Yöntemi” ile satrançta büyük ilerleme kaydedebileceksiniz.

Satrançta güçlü oyuncular sizden neden daha iyi oynuyor?

Sizden daha iyi hesap yapıyorlar ve satrancı daha iyi anlıyorlar!  Sıradan bir oyuncu tahtaya baktığı zaman varyantların içinde kaybolur. Olasılıklar o kadar çok görünür ki tahtaya genelde yüzeysel bakar. Güçlü oyuncular ise tahtadaki gizli işaretleri görür. Bu işaretler bir deniz feneri gibi hangi varyantları hesaplamaları gerektiği konusunda ustalara yol gösterir.

Şu yaptıklarınız işe yaramıyor!

1) Açılışları ezberlemek asla işinize yaramıyor. Pek çok hamleyi hafızanızda tutuyorsunuz ama rakip farklı oynadığında ne yapacağınızı bulamıyorsunuz. 

2) Binlerce soru çözdünüz ama hala taktik hatalar yapıyorsunuz. Çünkü kalıpları öğreniyorsunuz ama pratik oyunda gelebilecek durumlar için hazırlıklı değilsiniz ve doğru hesaplama yöntemlerini öğrenmemişsiniz.

3) Ders alıyorsunuz, kitap okuyorsunuz ama satrancınız ilerlemiyor. Klasik satranç eğitimleri sizi belli bir noktaya getirebilir. Size belli kalıplar ezberletilir ve o kalıplar geldiği sürece ortalamanın biraz üzerinde oyun sergilersiniz.  Daha iyi olabilmek için kalıpların işe yaramadığı konumlarda nasıl oynamanız gerektiğini de bilmelisiniz. 

Çözüm Bu Kitapta:

Satrançta Ustalık Kursu ile şunları yapabileceksiniz:

1) Saldırgan bir stile sahip olacaksınız ve daha fazla oyun kazanacaksınız.

2) Karışık bir konumda hesaplamaya nereden başlayacağınızı bileceksiniz. Gereksiz varyantlarla vakit kaybetmeyeceksiniz.

3) Sadece kendi taktik imkanlarınızı değil ama rakibinizinkileri de görecek ve kaba hata yapmayacaksınız.

4) Aletlerinizi nerelere yerleştirmeniz gerektiğini bileceksiniz. Bu sadece ezbere kalıplar halinde değil ama konumun ihtiyaçlarına göre olacak.

5) Açılışları ezberlemenize gerek kalmayacak. Açılış hamlelerinin mantığını hemen anlayacaksınız çünkü artık satrançtan anlamaya başlayacaksınız!



 
  Alışveriş Sepeti
Alışveriş sepetinize henüz ürün eklememişsiniz.

  Üye Girişi

  Güncel Haberler
Yazarlarımız Mart'ın İlk Günleri İzmir'de!
Haftanın Kitabı: Agresif Satranç
'Mat Ansiklopedisi' Kitapları
Satrançta Ustalık Kursu
Kadıköy Satranç Merkezi'nde Satranç Tarihi Semineri
Kitap ve Süreli Yayın Satışlarında, KDV İstisnası
Ekaterina Atalık'la Satrancın Temelleri - 2 Yayımlandı!
Yeni Baskılar / Ocak 2019
FM Çıtak, Dünya Hızlı ve Yıldırım Şampiyonası için St. Petersburg'da
Satrançsever / Sayı 11 Yayımlandı!
Satrançta Öğretici Minyatürler Yeniden Yayımlandı
İstanbul Satranç Derneği'nde Satranç Tarihi Semineri
'Emanuel Lasker' Yayımlandı!
Güncel Fiyat Listeleri
Yeni Kitabımız: Wilhelm Steinitz!
Herkes İçin Satranç!
İthal kitapları temin etmek şimdi daha da kolay!
İspanyol Sırlarım Yayımlandı!
İthal Satranç Kitapları Listesi
Lajos Portisch'ten: 'İspanyol Sırlarım'
Satranç Zekanızı Sınayın!
Kitaplarımızı Tanıyalım: 'Oyunsonlarını Anlamak'
Kitaplarımızı Tanıyalım: Giddins'in İki Çalışması
Kitaplarımızı Tanıyalım: 'Satranç Okulu Dizisi'
Satranç Analizlerimiz
Satrançsever Cep Satrancı
Kitaplarımızı Tanıyalım: 'Çocuklar İçin Satranç' Dizisi
Yeni Kampanyalar!
Ödüllü Soru - 31

  Anket
Bir sonraki kitabımızın içeriği ne olmalı?
Açılış
Oyunortası - Strateji
Oyunsonu
Oyun Koleksiyonu
Taktik - Soru

Company : ANALİZ YAYINCILIK
End Date : 20.4.2001
URL : https://www.satrancdukkanim.com/
Address : 1789 Sokak No: 9/A Bostanlı
Telephone : +90 232 330 16 56 / +90 536 357 31 56 / +90 532 574 88 73
Email Contact : info@satrancdukkanim.com
 

The following information has been self-reported by the entity to which it relates for the purpose of assignment of a unique identifier (CUI). The information has not been verified nor has the entity been authenticated, credentialed, verified, or investigated in any way.


Sitemizde kullanılan resimler, metinler ve diğer tüm içeriklerin telif hakları firmamıza aittir. Bu sitede yer alan içerikler, firmamızın izni olmadan basılı veya elektronik bir ortamda kesinlikle izinsiz olarak kullanılamaz ve çoğaltılamaz.
Bu sitede, Kolaymağaza™ Profesyonel E Ticaret Sistemi altyapısı kullanılmaktadır.